Tarieven en voorwaarden

Tarieven

Intakegesprek/kennismakingsgesprek30 minuten gratis
Kennismakingscursus (3x 60 minuten)250 euro
Consult (60 minuten)85 euro
Uitgebreid consult (120 minuten)170 euro
Complete basistraining in een groep van 2 deelnemers550 euro*
Complete basistraining individueel950 euro*
Vervolgtrajecten in overleg na de basistrainingBedrag wordt bepaald door
aantal afgesproken consulten
in overleg met deelnemer.

* Inclusief: werkboek, usb-stick met alle oefeningen van de training en een persoonlijk dagboek. Zelf meenemen: kussentje, dekentje, warme kleding.
Bedragen zijn inclusief BTW.
De cursusprijzen zijn tot stand gekomen door de volgende factoren: aantal consulten, duur van de consulten en de intensiteit van het werken met deelnemers aan persoonlijke ontwikkeling, transformatie, groei en heling.

Voorwaarden

Van aanmelding tot deelname:

Na aanmelding neemt de trainer contact met je op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de (wederzijdse) verwachtingen benoemd en afgestemd worden. Bij deelname betaalt de deelnemer het cursusgeld. Na ontvangst van het volledige bedrag is de aanmelding compleet en definitief. Restitutie van cursusgeld is niet mogelijk. Wijzigingen en/of annuleringen van gemaakte afspraken dienen uiterlijk 48 uur voor de afspraak telefonisch gemeld te worden, daar de gereserveerde tijd anders in rekening wordt gebracht.

Disclaimer:

De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze voor en de manier van meedoen aan de oefeningen tijdens de training en mogelijke consequenties voor zijn/haar gezondheid. Dientengevolge kan hij/zij de trainer niet aansprakelijk stellen voor enige schade als gevolg hiervan. Ook het beheer van persoonlijke eigendommen tijdens de training valt onder de verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Reiskostenvergoeding:

Indien het consult in de natuur (Amsterdamse Waterleidingduinen) plaatsvindt of bij de deelnemer thuis (in bijzondere gevallen is dit eventueel mogelijk), breng ik 0.35 eurocent reiskostenvergoeding per km in rekening bij de deelnemer.